Det er ikke tabu å låne penger til januarsalget

Julen er over, og snart begynner et nytt år, og dermed et nytt kapittel i livet. Som så mange andre, har jeg også bestemt meg for å lage et nyttårsforsett. Jeg vil ikke slanke meg, spise sundere eller reise mer. Jeg vil heller ha et nyttårsforsett hvor jeg endrer på tankene og holdningene mine. Jeg vil derfor begynne med endre synet på lån og kredittkort, så jeg ikke lenger ser på det som et tabu. Når man snakker om lån, så er det mange som ikke vil ta et lån fordi de er redde for at andre vil se ned på dem. Dette er en tankegang vi må endre på.

Så hvorfor ikke begynne allerede nå? Nå til januarsalget har vi gode muligheter for å undersøke forskjellige finansieringsmuligheter. Mange av butikkene, som har salg, tilbyr også finansieringsavtaler for å få forbrukerne til å kjøpe mer. Mange tror at det er en felle, som trekker forbrukeren ned i et hull av gjeld og økonomiske problemer, men det er en feil. De fleste butikkene har finansieringstilbud for å kunne hjelpe kunde så de blir fornøyde og glade. Kunder som føler seg lurt kommer jo aldri tilbake. Derfor er trenger vi ikke å være redde for finansieringstilbudene i butikkene. De er der bare for å gjøre livet lettere for oss forbrukere, og for å øke salget i butikkene. Det er jo en selvfølge at butikkene vil holde på kundene. Lojale kunder er viktige for nesten alle bedrifter. Derfor er det også viktig at du støtter yndlingsbutikkene dine under januarsalget, og bruker finansieringstilbudene.

Hvis du ikke har lyst til å bruke tilbudene som er i butikkene, så finnes det mange andre steder å ta forbrukslån. Da kan du selv bestemme hvilke butikker du vil bruke pengene i. Vi har mange muligheter, så vi slipper å begrense oss. Det viktigste er bare at du ikke føler deg skremt av finansieringsmuligheter. Det er like lett som det høres ut. Du kan låne penger, og betale senere. Da har du også råd til januarsalget.

Kanskje du trenger samme nyttårsforsett som meg: Å bli kvitt tabuet rundt lån og finansiering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *