Kjøp nå og betal løpende

Jeg vil nå lære bort et godt gammelt triks til dere lesere, hvis man virkelig ønsker seg noen nye lekre ting, men ikke kan håndtere hele den økonomiske situasjonen akkurat nå.

Det er nemlig mulig å kjøpe nå, få varen med hjem og ta den i bruk, men kun betale en bit av den samlede kjøpesum og så betale resten senere. Dette kaldes å kjøpe på kreditt. Det er faktisk så enkelt som jeg har ramset det opp.

Det er ikke bare enkelt. Det er også fornuftig og smart. Jeg tror vi alle har stått i den situasjonen at vi virkelig ønsker oss noe nytt. Dette kan for eksempel være en ny bærbar PC. Det har nettopp vært jul og vi har ikke fått den nye dyre PC ´en og nå er det ved å bli lenge til det er våres tur til igjen å motta gaver. Økonomien kan heller ikke klare så stor betaling på én gang.

Det er så her de fleste gir opp og tenker «så får jeg vel bare klare meg uten den pc ´en», men slik behøver det ikke nødvendigvis å være.

Du kan kjøpe den nå og få en ganske fin avdragsordning, så du gjør dine drømmer til virkelighet nå selv om økonomien kanskje ikke tillater det på den gammeldagse måten.

Dette er et triks som alle kan og bør benytte. Det er ingen grunn til å utsette sine drømmer bare fordi de ikke kan bli til virkelighet på den gammeldagse måten. Du kan nemlig gjøre dem til virkelighet ved å kjøpe på kreditt.

Enten du er student eller etablert familiefar eller mor eller bare evig ungkar, så kan du benytte denne muligheten og du kan dermed gjøre livet litt mer spennende. Det er ofte de små tingene som gjør livet mye bedre.

Jeg tror de fleste ønsker å gjøre deres liv enda bedre og gjøre deres drømmer til virkelighet. De fleste gir opp alt for enkelt og utsetter deres drømmer i evigheter i håp om at økonomien plutselig bare blir bedre, men det gjør den sjeldent av seg selv.

Derfor skal du selv ta ansvar for å oppfylle dine drømmer om en ny PC eller en ny TV. Du kan gjøre det veldig enkelt og det krever ikke mye av deg selv. På denne måten er det 100 % garanti for at du kan oppfylle dine drømmer. Det er allikevel litt større sannsynlighet enn at du plutselig vinner i lotto eller blir forfremmet fra den ene dagen til den andre.

Så kom i gang med kredittkjøp og gjør dine drømmer til virkelighet. Drømmer blir sjeldent til virkelighet av seg selv. Man skal gjøre noe for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *