Kjøp på kreditt

Har du et kredittkort? Det er et enkelt ”ja eller nei” spørsmål. Dette blogginnlegget er relevant, uansett om du svarer ja eller nei på spørsmålet. Hvis du allerede har et kredittkort og ikke helt er fornøyd med økonomien etter jul, så kan det være fordi du ikke bruker kredittkortet riktig, eller utnytter det for lite. Kanskje du har bruk for flere kredittkort?

Hvis man vet hvordan man skal bruke et kredittkort, eller har flere kredittkort, så kan januar gå fra å være grå og kald til å bli en måned med tilbud og gode kjøp. Da slipper du å skape sammen myntene for å få råd til å kjøpe det du ønsker deg under januarsalget. Du trenger bare å bruke kredittkortet, også kan du være en lykkelig eier av en ny TV.

Det finnes flere måter å gjøre det på. Du kan bruke kredittkortet du allerede har på en bedre måte, men du kan også skaffe deg flere kredittkort. Den siste løsningen vil jeg selv anbefale fordi forskjellige kredittkort kommer med forskjellige tilbud og bruksområder. Jeg har selv flere kredittkort som jeg bruker på bensin og lignende.

Du kan få spesielle kort som fungerer i forskjellige butikker, og de gir deg som regel også en form for rabatt. Du kan også få kredittkort som fungerer mer generelt, som ikke har så mange begrensninger. I mine øyne er det ikke så mange argumenter mot å leve med bare et enkelt kredittkort.

Hvis du allerede har et kredittkort, så er det på tide at du begynner å bruke det. Det åpner en helt ny verden, hvor mulighetene er nesten ubegrenset. Det gjør det lettere å fordele pengene utover måneden, når du kan utsette betalingene. Det gjør at du får en lettere økonomi, så du slipper å bekymre deg over penger lønninger.

Du kan kjøpe alt med et kredittkort. Helt fra luksusvarer og klær til reiser og mat. Det beste er at du kan bruke kortet hele måneden, og da slipper du å være begrenset på slutten av måneden. Ingen har lyst til å spare sist på måneden, så derfor bør de skaffe seg et eller flere kredittkort. Med de kortene som finnes i dag, så burde det ikke være et problem.

Kredittkort gir deg gode muligheter for å forlenge livets små gleder. De fleste har opplevd å se et par bukser man bare MÅ ha, men som man bare ikke har råd til fordi det er sist på måneden. Det trenger ikke å være slik. Med et kredittkort kan du kjøpe det du ønsker deg, uansett når på året det er.

Kredittkort har gjort livet mitt mer spennende, så jeg syns du bør prøve det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *