Aldri mer avvist minibankkort – Skaff deg et kredittkort!

Kjenner du igjen situasjonen når du har vært på Rimi og handlet og skal til å betale varene dine med minibankkortet og teksten i kortterminalen lyser «avvist»? Jeg husker det selv godt fra tiden tilbake da jeg var student. Dette forekom meg dessverre alt for ofte og det var ikke mindre pinlig hver gang det skjedde. Jeg visste at de andre i køen så på meg som om jeg ikke hadde styr på økonomien min, og jeg kunne nærmest føle hvordan de dypt inni seg lo hånlig av meg. Her om dagen fortalte min niese, som studerer medisin, hvordan hun selv hadde opplevd akkurat det samme og hun var oppriktig talt ganske preget av situasjonen.

Dette fordi hun visste at hun ikke var en dårlig person og at hun generelt sett har god kontroll på økonomien sin, men at det noen ganger kunne være vanskelig å få endene til å møtes, noe som igjen resulterte i at kontoen var tom når hun ville betale varene sine. Da måtte jeg si som min tante sa til meg da jeg var i den samme situasjonen, gå til anskaffelse av et kredittkort. Mange selskaper tilbyr sine kunder et kredittkort som man kan heve penger på opp til et visst beløp. Jeg gjorde selv dette da jeg var i den samme situasjonen som henne, noe som satte en klar stopper for de bebreidende blikkene fra de andre kundene i supermarkedet.

Kortet var alltid akseptert og det var alltid dekning på kontoen min. Niesen min hadde vanskelig for å tro at ett enkelt lite kredittkort kunne løse problemene hennes, men etter at hun selv hadde hatt et kredittkort i et par måneder, måtte hun innrømme at hun ikke lenger hadde bekymringer når hun trakk kortet gjennom kortterminalen.

Jeg var veldig glad for at jeg kunne hjelpe niesen min og derfor skriver jeg dette til alle dere som gang på gang opplever at minibankkortet blir avvist. Mitt beste råd til dere alle er å skaffe seg et kredittkort. Du vil ikke angre på det og

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *