Bestill et kredittkort gratis og få en gratis reiseforsikring

I løpet av sommeren er det mange som skal ut og reise. Derfor er det også god periode for forsikringsselskaper som tjener stort på å selge reise- og avbestillingsforsikringer. I år kan du slippe å stå i kø for å få en dyr reiseforsikring, for du kan få en gratis reise- og avbestillingsforing. Alt du trenger å gjøre er å skaffe deg et kredittkort. Det er som regel gratis å få et kredittkort, og hvis du ikke bruker deg, så slipper du også å betale for overforbruket. Kredittkort kan være en gratis vei til en reiseforsikring, hvis du trenger det i løpet av sommeren.

Slik får du en gratis reiseforsikring

Alle kredittkortutbydere prøver å trekke nye kunder til sitt kredittkort ved å love kundene en hel del rabatter og fordeler, hvis de velger kredittkortet som de selger. Innenfor dette temaet er det mange av utbyderne som tilbyr kundene sine en gratis reise- og avbestillingsforsikring, hvis de velger deres kredittkort. Det åpner en mulighet for de som trenger en reiseforsikring. Hvis du velger det riktige kredittkortet, kan du få en reiseforsikring med, og du får det fra et godt forsikringsselskap. Det er en fordel for mange av kredittkortutbyderen, for de tjener penger når kundene velger deres firma i stedet for alternativene. Du kan også spare penger på å få et kredittkort  fra et firma som gir deg en gratis forsikring. Det er som regel gratis å få et kredittkort, og du er ikke alltid bundet til å bruke det. På den måten kan du få en gratis reise- og avbestillingsforsikring, uten at det kommer til koste deg noe. I teorien kan du bestille kredittkortet, bruke forsikringen, og aldri tenke på kortet igjen.

Betal ferien med et kredittkort

Det kan ofte være en fordel å betale for ferien med et kredittkort. Noen av utbyderne krever at man bruker deres kredittkort for å betale ferien, hvis man vil at reise- og avbestillingsforsikringen skal dekke. Det kan som regel være en fordel å bruke kredittkortet fordi man med de fleste kort har en rentefri periode på 45 dager. Betaler man pengene tilbake innenfor 45 dager, så slipper man å betale renter for pengene man ”låner”. Har man spart opp til ferien fra før, så kan like godt utnytte den ekstra renten du får utbetalt for pengene du har liggende og bruke kortet for å betale reisen.

Det kan også være en fordel å ta kredittkortet med på ferien. Hvis kontantene du har blir stjålet eller du går tom for penger, kan du bruke kredittkortet som back-up. Kredittkort er internasjonalt og kan derfor brukes i hele verden, når du reiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *