Bruk kredittkort i utlandet

Når du skal på ferie kan det anbefales at du har et kredittkort som virker i utlandet, så du kan heve penger når du er på ferie. Så kan du løpende styre hva du bruker av penger på ferien, i stedet for å ha vekslet penger hjemmefra, som du så skal holde deg innenfor når du er på ferie. Det kan være vanskelig å vurdere hvor mange penger som skal brukes på ferien og det er en mer optimal løsning å ha pengene tilgjengelig når du vil ha dem.

 

Det går flere dager før pengene blir trukket

Det går flere dager før pengene blir trukket fra kontoen. Det tar helt opp til en uke noen ganger. Det betyr at noen av de pengene man hever på ferien ikke har blitt trukket før man kommer hjem. Det kan være en kjempefordel hvis man har budsjettert med et beløp til ferie, og det er like ved å være brukt opp, så kan man rekke å overføre penger til sin konto  når man kommer hjem innen de siste pengene blir trukket og kontoen eventuelt går i minus. Kortet er på den måten gratis å bruke, og så kan du flytte litt rundt på pengene når du kommer hjem, hvis ferien enten har vært billigere enn ventet, eller ble dyrere enn hva du hadde budsjettert med. Det er en klar fordel i stedet for å heve kontanter hjemmefra, som skal holde hele ferien. I tilfelle man blir bestjålet er det også veldig dumt å ha altfor mange kontanter på seg til enhver tid. Med kredittkort kan du mye enklere administrere din økonomi på ferien og så vil man ikke tape like mange penger, dersom man blir utsatt for en lommetyv på T-banen eller liknende.

 

En verden i utvikling

Vi har en verden i utvikling og det betyr at det stort sett er underordnet hvor i verden du skal på ferie. Du har alltid mulighet for å bruke ditt kredittkort. Det er de færreste steder hvor det ikke er mulig å betale med kort i butikken og ellers er det som minimum en minibank i nærheten som gjør det mulig å bruke kortet, eventuelt mot et lite gebyr. Det gjør at våres muligheter som turister i et fremmed land er betydelig bedre enn de var for bare 15 år siden. Det er om å gjøre å benytte seg av de mulighetene teknologien byr oss. Benytt muligheten for å bruke kredittkort i utlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *