Det skal mat på bordet hele måneden

Vi har nettopp vært på slutten av enda en måned. Det betyr også for veldig manges vedkommende at man har vært på enden på plussiden på lønnskontoen. Det er jo den typiske situasjonen som veldig mange står i hver eneste måned. Selv har jeg også funnet meg selv i samme situasjon opp til flere ganger. Heldigvis har jeg sett lyset og løst problemet ved egen hjelp.

Jeg har skaffet meg et kredittkort med en kreditt på opp til 100.000 kroner. På den måten går jeg aldri tom for penger sist på måneden og det er lett for meg å fortsette et helt normalt liv, også sist på måneden.

Jeg snakker ikke nødvendigvis om et overdådig liv med overforbruk og dårlige vaner, men bare en ganske vanlig tilværelse med plass til å skjemme seg litt bort og litt luksus og ferier. Det skal også være plass til å bruke penger sist på måneden. Ellers blir alle måneder like og man blir til slutt litt lei av hverdagen.

 

NY DRESS OG SKO

Det finnes neppe noen verre følelse enn følelsen av å falle over et fantastisk tilbud og så rett og slett ikke kunne kjøpe det fordi man ikke har flere penger sist på måneden.

Jeg sto selv i situasjonen i forrige måned, hvor jeg fant en skikkelig kul dress fra Hugo Boss som var nedsatt og samtidig var det noen tøffe skinnsko fra samme merke som var satt ned med 40 prosent.

Begge tingene hadde jeg måtte klare meg uten, hvis det ikke var fordi jeg kunne gjennomføre betalingen raskt og lett med mitt kredittkort. Jeg sikret meg altså, på grunn av mitt kredittkort, en helt ny dress og noen flotte sko på en og samme dag.

Det er dumt å gå på kompromiss med den slags luksus og gode innkjøp bare fordi det er sist på måneden. Det er ikke lenge til det kommer penger igjen, og man kan betrakte det som om at man låner pengene til seg selv. Fra seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *