Din bankrådgiver vil også tjene penger

Vi ønsker oss alle en bankrådgiver som vi kan ha meget god tillit til og som forsøker å hjelpe oss til å ta de riktige beslutningene og ikke lede oss til ting vi ikke har bruk for. Vi vil ha en bankrådgiver som ivaretar våre interesser og ikke leder oss til dårlige beslutninger. Vi har sett flere tilfeller av bankrådgivere som f. eks anbefaler kjøp av obligasjoner i en bank, men hvis banken går konkurs, får man kun dekket 80 % av det investerte og man kan derfor lide et stort tap. Vi skal huske at bankverdenen er hardt presset og bankrådgiveren vil også tjene penge, for bankens skyld og også for sin egen skyld, slik at bankens muligheter for å overleve krisen forbedres. Med dette tatt i betraktning, bør det bemerkes at bankrådgiveren også vil tjene penger og ikke alltid er objektiv og kan derfor forsøke å lokke kundene til å låne eller kjøpe noe som ikke helt kan forsvares med et ærlig hjerte.

Det er veldig leit, men likevel sant, og på det grunnlaget kan det være vanskelig å få hundre prosent tillit til sin bank.

Neste gang du har bruk for økonomisk veiledning eller bruk for et lån, bør du vurdere andre løsninger enn banken. Det er mulig å ta opp et forbrukslån som du i større grad selv kan sette rammene for. Du bestemmer beløpet, har innflytelse på nedbetalingstiden og får en gunstig rente, samt at du slipper alt stresset med din bankrådgiver. Ikano Bank, for eksempel, gjør det ganske enkelt og stiller ikke mange spørsmål til din likviditet, lynraskt har du penger til din rådighet.

I dagens verden, er det mye bedre å ta opp et lån andre steder enn i banken som er preget av sin egen suksess eller overlevelse i en presset bransje. Ikano Bank stiller ikke spørsmål, de innfrir bare dine forventninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *