Få ekstra lommepenger i ferien med et kredittkort

Når du skal ut og reise i sommerferien, kan det være greit med litt ekstra lommepenger. Den letteste måten å få litt ekstra til ferien på, er å skaffe seg et kredittkort. Med et kredittkort kan du bruke litt ekstra penger i måneden du er ute og reise. Har du et kredittkort unngår du å få et overtrekk på kontoen din og du kan vente med å betale pengene tilbake til måneden etter. Ofte kan du finne kredittkort som gir deg et gratis overtrekk i en kort periode. Kredittkort kan derfor være et godt alternativ, hvis du ha litt ekstra lommepenger i ferien.

Spar rentepenger, når du velger kredittkort

Du kan finnet et kredittkort på nettet. Her kan du finne et utall av muligheter, og hvis du velger klokt, kan kortet du velger bli en god investering i ferien din. Du kan i teorien få et kredittkort som gir deg en kreditt på mer enn 300 000 kr, men det er sjeldent nødvendig med et så stort beløp, hvis du bare skal bruke kredittkortet på ferien. Derfor kan du lett velge et kredittkort med en mindre maksimal kreditt, men som gir deg mange andre fordeler. Hvis du velger et kort med en kreditt på for eksempel 100 000 kr, er det en mindre risiko for utbyderen av kredittkortet. Det gjør også at du kan få bedre fordeler i form av en lavere rente. Samtidig er det viktig å velge et kredittkort som gir deg muligheten til å ikke bruke det. Med andre ord et kredittkort med en kreditt ned på 0 kr. Da binder du deg ikke til å bruke kortet, hvis det viser seg at du ikke trenger det allikevel.

Kredittkort er som regel internasjonale, og kan derfor brukes i utlandet. Du skal bare være oppmerksom på at noen kredittkort krever inn gebyrer, når du bruker det i utlandet. Har du et slikt kredittkort, kan det ofte være en fordel å bruke kortet i en minibank i stedet for butikkene. Andre kredittkort igjen, krever ikke gebyrer for bruk i butikk, men gjør det for bruk i minibank. Derfor er det viktig å velge riktig kredittkort til riktig formål.

Mange kredittkort er gratis å bruke, hvis man betaler pengene tilbake innenfor en fastsatt tidsramme. Et eksempel er at du kan bruke kortet i butikkene rentefritt, hvis du betaler pengene tilbake innenfor 45 dager. Det gjør at du kan bruk litt ekstra penger i ferien, uten at det koster deg noe, hvis du har muligheten for å betale pengene tilbake neste gang du får lønn. Det er noe de fleste klarer, så derfor er kredittkort ekstremt populære å bruke i ferier og på reiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *