Få en gratis reiseforsikring med hjelp av ditt kredittkort

Det kommer nok som et mindre sjokk for noen når jeg skriver at man kan få en gratis reiseforsikring, hvis man har det rette kredittkortet. Ikke desto mindre mener jeg det faktisk i all seriøsitet. Det er naturligvis kun et begrenset antall kredittkort hvor denne fantastiske muligheten medfølger, så det krever selvsagt at man velger å skaffe seg det korrekte kredittkortet i første omgang. I dette innlegget vil jeg skrive litt om hva konseptet går ut på, hvor man finner disse kredittkortene med inkludert reiseforsikring og utrykke min holdning til dette.

 

Hvordan og hvor?

Det første og mest åpenlyse spørsmålet som trenger seg på etter min innledning og overskrift er selvfølgelig hvordan det lar seg gjøre og hvor man overhodet kan få et så godt tilbud. Jeg vil gjøre svaret så kort så mulig: kredittkort som kan levere denne kostnadsfrie reiseforsikringen finnes kun på sider på internett. De finnes ikke i banker og pengeinstitutter, noe som jeg selvfølgelig har undersøkt grundig. Av navn kan jeg blant annet nevne kort som Santander Red og Re:member. Disse kortene inkluderer begge en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Skal man så bare skaffe seg kortet og ha det for å kunne få en gratis forsikring når man skal ut og reise?

Nei, det er ikke det eneste som kreves. Utover at du skal være innehaver av et kredittkort som gir mulighet for gratis reiseforsikring så skal du også betale en viss andel av reisen med det pågjeldende kortet. I de fleste tilfeller som jeg har undersøkt ligger dette tallet på omkring 50 prosent av de samlede reiseomkostninger. Du skal altså med andre ord betale cirka halvdelen av reisens omkostninger med ditt kredittkort – etter dette er du automatisk forsikret hvis uhellet skulle være et faktum på ferien. Samtidig kommer det ikke skjulte gebyrer på toppen av dette når du bruker ditt kredittkort til å betale reisen med, noe som selvfølgelig er enda en fordel ved å benytte denne metoden.

 

Hvilke andre goder?

Gratis reise- og avbestillingsforsikring er ikke det eneste som du får ut av å skifte til et av de mer utradisjonelle kredittkortene. Det er nemlig en rekke andre fordeler inkludert hvis du skifter til et av de to nevnte kortene. Av disse kan jeg blant annet nevne en kredittgrense på helt opp til 100.000, en rentefri betalingsutsettelse på helt opp til 50 dager (hvis man sliter med å få betalt tilbake beløpet og gebyrfrie varekjøp i hele verden) Disse tre fordelene er bare noen av de som du får ved å velge det rette kredittkortet.

Samtidig får man en effektiv rente som er meget fair og realistisk i forhold til de konkurrerende parter. De har en lav og effektiv rente som ut fra min profesjonelle vurdering er svært konkurransedyktig i forhold til mange andre leverandører av kredittkort. Som en bonusinfo kan jeg opplyse at Santander Red utbydes av den tradisjonelle VISA-produsenten som du nok kjenner fra det veldig populære VISA-kortet.

 

Sikkerheten er fortsatt topp

Da det som sagt er VISA som utbyder Santander Red kortet er sikkerheten altså topp selv om kortet ikke er så utbredt ennå og ikke gir gjenklang i så mange ører som andre og veldig utbredte kredittkort nok gjør. Du behøver altså ikke bekymre deg om du blir lurt eller informert feil i forbindelse med inngåelsen av en avtale om et Santander Red-kredittkort. Hele prosedyren går etter noen strenge rammer og regler, så du alltid er i trygge hender.

Samtidig vet jeg at det er den sikkerhetsforanstaltningen at kredittkortutstedere og lignende skal være godkjent og sertifisert av myndighetene før disse kan få lov til å markedsføre seg på det finansielle markedet. Dette burde forvisse de fleste lesere om at sikkerheten ikke blir mindre, bare fordi man velger å skaffe seg nye kredittkort via internetnett fremfor i en bank eller i et pengeinstitutt.

Alt i alt er det ganske klart: det er en fantastisk mulighet med et kredittkort som de nevnte spesielt hvis man er en veldig reiselysten person som ofte har bruk for å være på den sikre siden når man er på ferie. Skulle uhellet være et faktum kan det bli en veldig dyr fornøyelse – både å bli behandlet og hjemsendt fra sitt respektive feriested. Derfor er en forsikring alfa og omega når det kommer til sikkerhet og trygghet i forbindelse med reisen, slik at du kan konsentrere deg om å nyte ferien 100% og kun tenke på hvor deilig livet er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *