Få kredittkort som gjør en forskjell i din hverdag

Som jeg ser det så finnes det to slags kredittkort. Jeg velger å lage min egen oppdeling av disse. Det finnes kredittkort som er utvalgt fordi de er billigere enn andre kredittkort som kan det samme. Utover dette er den andre gruppen av kredittkort de man velger som har praktisk betydning. Det kan blant annet være et bensinkort, så man på slutten av måneden får en samlet regning på det forbruket man har hatt i den gjeldende måneden. Det kan altså være av både praktisk betydning, men også kredittkort som utover det praktiske er valgt på bekostning av andre kort som kan det samme. Når man skal velge kredittkort til daglig bruk, så er det viktig å kikke på hvor kortet kan brukes. Det er ergerlig å komme frem til kassen og så ikke kan betale med det kortet man har. Det er også veldig forskjellig om det er gebyrer ved bruk av kredittkort og spesielt størrelsen av disse bør være en vesentlig faktor. På lang sikt kan det godt betale seg å betale ekstra for å få et kort som så til gjengjeld ikke har renter når man bruker det. Det er i hvert fall min klare overbevisning.

Kredittkort med kreditt

Det kan være en veldig god idé å ha kredittkort som faktisk gir kreditt og dermed lever opp til sitt navn. Et veldig godt eksempel er når man får et bensinkort som kan brukes på alle bensinstasjoner fra nettopp det firmaet og så får man en regning sist på måneden. Så får man en samlet regning på sitt bensinforbruk og behøver dermed ikke å ha penger med når man tanker. Det er ingen renter eller gebyrer. Til gjengjeld støtter man kun ett bensinselskap, men hvis bensinselskapet så til gjengjeld reklamerer med at de gir noen få ører pr. liter bensin til et godt formål, slik som en lokal sportsforening eller et velgjørende formål, så føler man at man bidrar med noe positivt. Mange forretninger, butikkjeder og lignende tilbyr kredittkort som utover at man slipper å betale kontant for varene, så oppnår man noen fordeler. Man oppnår lojalitetsbonus og man får mulighet for å få en rekke tilbud og mulighet for å delta i ulike begivenheter. For kjedene er det også en gevinst, for det sikrer at kundene handler nettopp der når de mangler den varen som kjeden kan tilby.

Velg det rette kredittkortet

Det kredittkortet du bruker i hverdagen, skal være det rette for deg. Det skal være det som oppfyller ditt behov best mulig. Ofte er det vesentlig hvor mye man kan bruke det og hvilke renter som er forbundet med å benytte kortet. Med tiden så er kontanter ikke lengre noe som vil bli brukt og kredittkort vil trone alene på toppen. Derfor vil det naturligvis også være flere som vil forsøke å erobre nettopp det markedet og tilby den beste pakken omkring kredittkort. Som forbruker er det en situasjon man kan utnytte, så man får det beste kredittkortet med de beste betingelsene. Både kredittkort hvor pengene trekkes fra kontoen med en gang, men også kort hvor man faktisk oppnår en kreditt. Helt avhengig av hva man liker best. Det kan absolutt la seg gjøre å finne et kredittkort som kan leve opp til det behovet du har bruk for. Kredittkort er rett og slett enklere å bruke og man slipper å gå rundt med kontanter og være i tvil om man har nok penger. I stedet bruker man kortet og pengene trekkes på ens konto enten med en gang eller med kredit. Ofte er det inneværende måned man får kreditt. Det kan være en fordel at det er inneværende måned, slik at man får lønn før det skal betales. Til gjengjeld kan det godt være renter på disse kredittdagene, da det jo reelt er snakk om et lån. Hvis de rentene overstiger det man kan klare ved et vanlig forbrukslån, så skal man bruke et forbrukslån i stedet for.

Ved å gjøre en grundig undersøkelse, hvor du finner ut av hvilke ting de forskjellige kredittkortene kan hjelpe deg med, kan du finne kredittkort som gjør en forskjell for deg og din økonomi. Jeg har selv hatt stor suksess med å finne kredittkort hvor pengene først trekkes måneden etter og det har vært til stor gavn for meg. For deg kan det være noe annet, men det er kredittkort til alle og kontanter er utdøende, så du kan like så godt få kredittkort nå og bruke det i dine daglige innkjøp, mest for din egen og uoverskuelighetens skyld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *