Frykt ikke for avvisning av bankkortet med et kredittkort

Mange kjenner til det at bankkortet blir avvist når man står i supermarkedet eller i klesbutikken. Jeg har selv opplevd det en del ganger da jeg var student, og det var det mest pinlige jeg kunne forestille meg. Spesielt når køen bak deg er lang, og alle er klar over hva som skjer. Det er så flaut at alle vet at man ikke har noen penger på bankkortet sitt. Det kan selvfølgelig være mange grunner til at bankkortet er tomt, men det er ikke grunner de andre kundene eller ekspedienten kjenner til. Det kan jo ha skjedd en feil, men det har nok ekspedientene hørt mange nok ganger, at de ikke lenger tror på det.

Jeg skal gjerne innrømme at når kortet mitt har blitt avvist, så er det fordi jeg hadde brukt for mange penger og ikke hadde flere penger på kontoen. Allikevel skal det sies til mitt forsvar at jeg ikke hadde mange penger som student, og derfor forsvant pengene også raskt.
Jeg kan huske at jeg var veldig lei av at jeg kunne risikere at bankkortet mitt ble avvist midt i måneden og altså ikke hadde flere penger til resten av måneden. På et tidspunkt var jeg så frustrert at jeg fortalte om mine økonomiske problemer til alle som gadd å høre på det.

Det resulterte i at en av mine venninner foreslo at jeg skulle få meg et kredittkort. Hun hadde selv to kredittkort utover hennes bankkort fordi hun ofte sto i samme situasjon som meg. Hun fortalte meg at hun aldri bekymret seg om det var penger på bankkortet hennes. For hvis ikke det var penger på det kortet, så hadde hun penger på sine kredittkort. Utover dette hadde hun fått noen veldig gode fordeler med sine kredittkort. Blant annet hadde hun fått en gratis reiseforsikring.

Jeg var litt skeptisk da hun fortalte om det, for jeg hadde hørt om høye renter på kredittkort. Men hun forsikret meg om at rentene bare ble høye, hvis ikke man betalte sin kredit. Jeg undersøkte saken litt nærmere og fant ut av at hun faktisk hadde rett. Da jeg hadde funnet det kredittkortet jeg ville ha, bestilte jeg det over nettet og fikk det raskt tilsendt. Det høres kanskje vanvittig ut, men fra den dagen jeg fikk mitt kredittkort, har bankkortet mitt aldri blitt avvist. Utover det er jeg også veldig mye mer rolig hver gang jeg kjører bankkortet mitt gjennom betalingsmaskinen. For jeg vet at hvis ikke det er penger på bankkortet mitt så er det helt sikkert penger på kredittkortet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *