Kreditt er til for forbrukerne – utnytt det i januar

Det er fantastisk å kunne handle varer på kreditt, du får varene med hjem med det samme og pengene blir først trukket etter betalingsfrist på minimum 30 dager, slik at du vet at det er penger på kontoen, når pengene trekkes. Det er omtrent som et mastercard hvor du har fått en innvilget kreditt, det er supersmart, enkelt og greit. Det gir deg noen økonomiske muligheter som det er dumt å si nei til.

Du behøver ikke å benytte deg av muligheten, men den er god å ha i bakhånd, om du er på januarsalg og finner noe som du absolutt bare må ha, men lommeboken hemmer deg etter en dyr desember måned. I januar er det jo heller ikke lenge til du kan få utbetalt dine feriepenger, så raskt føles det ikke som penger du har tapt, men bare en eiendel som du kan få stor glede av og som du så veldig har ønsket deg. I januar har du absolutt mulighet for å få innfridd noen ønsker og behov som du eventuelt måtte ha, januarsalget er en kjempebutikk og er viden eksponert. Kredittkort er med på å gjøre forbrukernes hverdag enklere, det gir en del muligheter som man kan benytte seg av og butikkene setter stor pris på trofaste kunder og belønner dem ofte for ansiennitet, men også for gjentatte varekjøp.

Dette er en anerkjennelse fra butikkene som man med glede skal ta i mot og nyte de fordelene det bringer med seg. Som forbruker har du rett til å handle hvor du vil og du bør handle hos den butikken som du synes har den beste prisen, kvaliteten og kundebehandlingen. Du er faktisk en slags sjef eller skal behandles som sjef i din butikk, du må stille krav, du mottar fordeler, rimelighet og rettferdighet skal gå hånd i hånd, også når du skal ut og gjøre dine kjøp i januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *