Kredittkort: Vær smart og få mest mulig ut av dem ved hjelp av få tips

Personlig er jeg den typen som maksimerer min profitt, der det er mulig. Men dessverre har jeg sett, at mange mennesker ikke gjør dette. Spesielt når det kommer til kredittkort. Mange anser dem bare som noe man kan bruke i stedet for å rote med kontanter.

Det synes jeg er synd, og vil derfor med dette dele mine erfaringer og råd, som har gitt meg gevinst på bunnlinjen de siste årene. Jeg vil også gi et par råd om hvordan man gjennom små justeringer kan tjene best mulig på sien kredittkort.

Det første rådet er type kredittkort. Velg et Visa Dankort: det er ALLTID gratis å bruke i butikkene i motsetning til Mastercard, som er kjent for å fortsatt noen steder medføre gebyrer som til sammen blir veldig mye penger i det lange løp, Du kan bruke det i utlandet, ta ut på det og få kreditt på det. Her er det flere fordeler enn på et Mastercard. Du unngår irriterende gebyrer og pinligheten over ikke å kunne gjennomføre transaksjonen i butikken pga. det ene eller det andre.

Det andre rådet gjelder butikkenes medlemstilbud. I visse butikker kan man få klubbkort og medlemskort som ikke koster deg noe, men kun gir deg rabatt. Dermed kan du kjøpe flere varer for mindre penger. Det eneste man trenger å gjøre er å ha med kortet i lommeboken og være oppført i deres register, noe som for meg er en billig pris å betale for å få rabatter. Ta derfor i mot tilbudet når ekspeditøren spør deg om det.

Det tredje rådet omfatter antall kjøp når du handler et produkt (matvarer, elektronikk osv. osv.). Når du kjøper, gjør få kjøp, men store beløp på en gang.

Det høres kanskje underlig ut, men ved å gjøre et stort innkjøp om gangen, uansett hva det er, vil du få mer oversikt over korttransaksjonene. På den måten er det enklere å holde orden på budsjettet og få mest mulig ut av ditt kredittkort. Nettbank er i denne sammenheng også å foretrekke, slik at partnerskapet mellom nettbank og kredittkort utnyttes mest mulig.

Jeg har nå delt mine tre råd som kan være nyttige råd for å få profitt på et kredittkort. Avslutningsvis vil jeg si at det kan være en fordel å kombinere kredittkort med forskjellige forbrukslån, da det å trekke over på kortet ikke er særlig populært og kan ende med en rask oppringing fra en sur bankmann. På denne måten, kan du også få råd til det du ønsker deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *