Kredittkortet er din vei til gratis små lån

Er du lei av at det koster penger å låne penger? Så bør du kanskje overveie å skaffe deg et kredittkort i stedet for å låne penger gjennom vanlige lån. Med et kredittkort kan du nemlig få et betalingskort som alltid er gratis og bruke samtidig med at du kan få helt opp til 50 dagers rentefrie lån. Det betyr at du ikke skal betale renter på dine lånte penger, så lenge du betaler dem tilbake innenfor 50 dager. De fleste kredittkort kommer også med gode rabatter som du kan benytte deg av når du har lyst.

Oppretter du et lån i banken, så skal du ikke bare vente i en evighet på å få de lånte pengene utbetalt, du skal også betale renter av dine lånte penger. Dette gjelder ikke når du låner penger med et kredittkort.

Rentefrie og ubegrensede lån

Blir du godkjent til å få et kredittkort så får du kredittkortet sendt til din adresse i løpet av få dager. Når du først har kredittkortet i din besittelse så kan du bruke det til nettopp det du ønsker. Derfor skal du ikke søke om enda et lån når du skal bruke det. Har du et kredittkort til rådighet så kan du låne penger når du har lyst. Det eneste som kreves er at du fortsatt har frirom i din kreditt. Har du allerede trukket over din kreditt kan du enten få den utvidet, eller du kan skaffe deg et annet kredittkort. Men det enkleste er selvfølgelig at du får den størst mulige kreditten fra starten av.

Samtidig kan du unngå å betale renter av dine lånte penger når du har et kredittkort. Hvis du betaler alle dine lånte penger tilbake innenfor din rentefrie periode, så kommer det ikke renter på lånet og det har vært helt gratis for deg å låne pengene. Du kan derfor nøye deg med å betale det samme beløpet tilbake som du lånte i første omgang. Denne ordningen betyr at kredittkortet er svært populært blant de som ofte har overtrekk på deres konto på slutten av måneden. Her kan kredittkortet gratis benyttes til å kjøpe dagligdagsvarer uten at du behøver å gå på kompromiss med din vanlige levestandard.

Hvilket kredittkort skal jeg velge?

Et av de mest populære kredittkortene for øyeblikket er Santander Visa Gold. Kredittkortet henvender seg til den unge forbrukeren som gjerne vil ha litt ekstra penger til rådighet. Den høyest mulige kreditten er derfor kun på 100.000 kr. Ofte velger brukerne av dette kortet allikevel kun å få en kreditt på 50.000-60.000 kr., da de mener at dette er rikelig. Man skal nesten ikke oppfylle noen krav for å få dette kredittkortet. Det er nok at du har fylt 20 år og at du ikke er registrert som dårlig betaler.

Kortet er svært populært fordi det er helt gratis å bruke. Du kan da være sikker på at du aldri skal betale gebyrer, fordi du har brukt ditt kort i en butikk her hjemme eller i utlandet. Samtidig er det helt gratis å ha kortet. Når du ikke bruker det så betaler du ikke for å ha det liggende. Mange velger derfor å bruke deres vanlige betalingskort, så lenge saldoen er i pluss og de skifter først over til å bruke kredittkortet når det er nødvendig.

Kortet tilbyr dessuten en unik mulighet for brukerne som kan sjekke deres konto 24 timer i døgnet både fra deres mobiltelefon og fra deres PC. Du kan altså enkelt holde styr på hvor mye penger du bruker på ditt kredittkort og du kan enkelt overholde avtaler med deg selv om hvor mange penger du må bruke på ditt kort.

Santander Visa Gold har en rentefri periode på 50 dager og du kan derfor gratis låne penger i helt opp til 50 dager. Dette er en stor fordel for de unge forbrukerne som ofte ikke kan betale tilbake deres gjeld på en enkelt måned. Med dette kredittkortet er fristen for å betale lånet tilbake forlenget så mye at de fleste kan rekke å betale tilbake lånet i så god tid at de kan få fordel av den rentefrie perioden.

Det skal allikevel sies at det er veldig individuelt hvilket kredittkort man mener passer best til en. Det er derfor ikke sikkert at Santander Visa Gold er det beste kredittkortet for deg. Ønsker du for eksempel en større kreditt enn 100.000 kr., så skal du finne et annet kredittkort. Du kan få kredittkort med en kreditt på helt opp til 250.000 kr., hvis det er det du har behov for. Du kan undersøke de forskjellige fordelene som hører til kredittkort på diverse sider som sammenligner kredittkort.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *