Lån til ny bruktbil

Det er utrolig hvor raskt nye biler faller i verdi. Man sier at en helt ny bil allerede mister 20.000 kr i verdi når den blir kjørt ut fra forhandleren. Ellers sier man også at en bil blir 1 krone mindre verdt per kjørte kilometer. Med dette i minnet er det mange som kjøper biler som er få år gamle og dermed kan få en kraftig redusert pris i forhold til ny pris, og det til tross for at bilen har nesten samme kvalitet. Hvis man i tillegg har kjøpt en bil som er nylig kontrollert og godkjent, har man virkelig gjort en god handel. Ikke fordi at det skulle være noe feil med så nye biler, men det er mer verdi i en nylig kontrollert og godkjent bil som ikke krever forbedringer i løpet av de første par årene.

Alt dette betyr at man som regel får mye mer igjen for pengene. Mangler du en måte å finansiere et bilkjøp i en slik kaliber, kan du f.eks ta opp et forbrukslån hos Ikano Bank som er villig til å låne ut opptil 300.000 og du får et fleksibelt lån med lav rente. Så selv om du skal betale renter, kan man likevel snakke om en reell gevinst ved å ta opp et forbrukslån. Du kan kjøpe en bruktbil og gjøre en meget god handel, en bil som kan kjøres i veldig mange år og som også kanskje kan videreselges. Det er jo noen som tjener penger på å kjøpe billige biler, gjør forbedringer og deretter selger de dyrere, nøyaktig som noen gjør på boligmarkedet.

Så har man greie på å reparere biler og sette dem godt i stand, så kan man absolutt tjene penger på å kjøpe bruktbiler. Og da gjør det ikke så mye om du har tatt opp et lån for å finansiere kjøpet, pengene vil du få tilbake på litt lengre sikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *