Pass på misbruk av kredittkortet

Man skal være forsiktig med å bruke kredittkortet sitt. Spesielt hvis man handler på internett hvor man skal oppgi sine kortopplysninger. Derfor er det viktig at man har tillit til den siden hvor man handler. Når man bruker kortet i butikkene, skal man også passe på at det ikke er noen som ser koden din. Hvis de får stjålet kortet og til og med kan koden, så kan de tømme kontoen på null komma niks. Det finnes også fortsatt noen få steder hvor man kjører kortet gjennom og bekrefter sitt kjøp med en underskrift. Det kan være farlig hvis noen får tak i kredittkortet ditt, da de så ikke behøver koden, men bare kan skrive under uten at noen oppdager det. Derfor skal man virkelig passe på sitt kredittkort når man går ut av døren. De fleste er heldigvis oppriktige og ærlige hvis de finner et kredittkort eller en lommebok. Men noen kan finne på å  misbruke det og man vet aldri hvem man kan stole på.

 

Pass på at det ikke tar overhånd

Man skal passe på sitt kredittkort og gjøre alt for at man unngår at andre stjeler det og misbruker den muligheten det har. Man skal heller ikke skal låne kortet ut til en bekjent som lover å betale tilbake. Når det så er sagt, så skal man passe på at frykten for misbruk ikke overstiger hva som er sunn fornuft.

 

Du er herre over ditt eget misbruk

Du er til gjengjeld herre over ditt eget misbruk av ditt kredittkort. Hvis du er typen som har en tendens til bare å kjøre kortet gjennom fordi du ikke føler det samme tapet fra din konto, som når du står med kontantene i hånden, og som synes det er det enkleste å lukke øynene, taste koden og vips så har du brukt penger, kan det fort bli veldig dyrt. For noen er det nødvendig å heve pengene eller helt klippe over kredittkortet, hvis løsningen med å bruke kortet er for enkel og man ikke forstår alvoret og de konsekvensene det kan føre med seg. Så må man ta ut kontanter og da vet man presist hva man har til sin rådighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *