Ta et kredittkort med på reise. Da har du alltid penger

Hvis du har planlagt en sommer med shopping og storbyferier, så kan det være lurt å skaffe seg et kredittkort. Med et kredittkort kommer du aldri til å mangle penger, og du kan kjøpe hva du vil, når du vil. Derfor er et kredittkort perfekt å ha med på storbyferie. Du kan også finne et kredittkort som kommer med en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Du sparer med andre ord penger på reiseutgifter, hvis du skaffer deg et kredittkort – og hvis du ikke trenger kredittkortet allikevel, så er du ikke tvunget til å bruke det.

Kredittkort er det beste alternativet, hvis du ikke vil gå tom for penger. Med et kredittkort kan du trekker over med et visst beløp. Du velger selv hvor stor kreditten skal være. Den kan ligge på alt fra 1000 kr til 125 000 kroner. Hvis du skal ha kredittkortet med på ferien som en back-up eller et supplement, så holder det som regel å ha en kreditt på 5000 – 10 000 kr.

Uansett om ferien skal nytes med shopping i New York, Barcelona, Paris eller London, så kan det være lurt å ha et kredittkort med i lommen. Kredittkort kan brukes internasjonalt, så du blir ikke begrenset når du er i utlandet. Du slipper samtidig å gå tom for penger mens du er på ferie. Det gjør at du kan shoppe så mye som du orker, uten å skulle tenke på penger eller være redd for at kontoen hjemme er tom. Du bruker bare kredittkortet. Du kan bruke et kredittkort til å betale for alt fra mat til hotellopphold og klær. Du kan bruke kredittkortet til å betale for alt av produkter og tjenester. Det kan du gjøre selv om du ikke hadde regnet dem med i feriebudsjettet.

Spar penger på reisen med et kredittkort i lommen

Når du skal skaffe deg et kredittkort til ferien, er det lurt å velge det riktige kortet til formålet. Da er det viktig å bruke litt tid på å undersøke markedet for å se hvilke muligheter du har. Du vil lett finne kredittkort som gir deg fordeler og rabatter som ikke koster deg noe, og mange av utbyderne av kredittkort tilbyr også en gratis reise- og avbestillingsforsikring med kortet. Det er en god fordel som lar deg spare en del penger, hvis du skal ut og reise. Det er lurt å velge et slikt kredittkort, hvis du skal bruke det i ferien og på reiser.

Du kan velge å bare ha et kredittkort som back-up, når du skal reise. Det er en god ekstra sikkerhet og ha, hvis du ender med å bruke for mange penger eller at du blir frastjålet lommeboken. Da er det greit å ha et ekstra kredittkort i kofferten. Det er helt frivillig om du vil bruke kortet eller ikke. Hvis du ikke har bruk for det, så lar du det bare ligge i kofferten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *