365Privat kredittkort

365Privat kredittkort 2.9 out of 5 based on 158 ratings.

365Privat kredittkort gir deg mange fordeler i form av Cashback. Det betyr at når du bruker kredittkortet på drivstoff, klær eller sko, vil du få tilbakebetalt 3,65 % av kjøpsbeløpet. Du skal bare huske at Cashback er begrenset til 2000 kr om året. Du vil også få rabatt på alle Rica hoteller og bilutleie. Med kortet kan du også spare 81 øre per liter drivstoff du kjøper i Norge.  365Privat gir deg også en gratis strømforsikring. Kortet tilbys av Fokus Bank, som er en del av Danske Bank.

Kredittkortet har en lavere kredittgrense enn mange andre, og du har bare en kredittgrense på 50 000 kroner. Selv om mange konkurrenter tilbyr 100 000 kr i kreditt, vil et 365Privat kredittkort kunne dekke de fleste behov. Når du bruker kortet får du 45 rentefrie dager. Det betyr at du i praksis kan låne penger, uten å skulle betale renter. Det kreves bare at du som minimum innbetaler 3 % eller 250 kr av kreditten du har brukt.

Du skal være over 21 år gammel for å søke om et 365Privat kort, og de vil helst at du har en fast innekt på 140 000 kroner om året, eller over. Det er en selvfølge at du skal være fri for betalingsanmerkninger og inkassosaker. Det koster ikke noe å bruke kortet til varekjøp, og det kommer uten årsavgifter. Du slipper også faktura og administrasjonsgebyrer. Gebyrene kommer først når du velger å ta ut kontanter, eller bruke en annen valuta.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 2.9/5 (158 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *