Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian kredittkort 4.2 out of 5 based on 142 ratings.

Kredittkortet fra Bank Norwegian gir deg mange fordeler. Du får blant annet Cashpoints hver gang du bruker kortet. Poengene du tjener kan du senere bruke til å betale for flyreiser med Norwegian. Poengene tjener du når du bruker kortet til varekjøp, uansett hva du kjøper. Du vil alltid få 1 % av beløpet som cahspoints, men hvis du bruker kortet til å kjøpe flybilletter kan du få helt opp mot 20 % i cashpoints. At det også er inkludert en reise- og avbestillingsforsikring gjør kortet perfekt til de reiselystne. For at reiseforsikringen skal være gjeldene, må du bruke kortet til å betale for minimum 50 % av reisen.

Bank Norwegians kredittkort gir deg 100 000 kr i kreditt, som du kan bruke hvor du vil. Pengene er gebyrfrie når du bruker dem på varekjøp, men det koster 29 kroner å ta ut kontanter. Med kortet får du også 45 dagers rentefri tilbakebetaling. Den effektive renten, som begynner å telle etter den rentefrie perioden, er på 21,93 % i skrivende stund. Det er verken lavt eller høyt for et kredittkort, men det ligger midt i mellom.

For å søke om et kredittkort fra Bank Norwegian skal du først opprette en brukskonto i nettbanken deres. Når det er gjort, tar det ikke så lang tid å søke. For å få kredittkortet skal du være 20 år gammel og være fri for betalingsanmerkninger. Ellers er det ingen krav til deg som kunde, så det er bare å søke når det passer deg.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 4.2/5 (142 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *