Cresco Access kredittkort

Cresco Access kredittkort 3.0 out of 5 based on 384 ratings.

Cresco Access Kredittkort gir deg 75 000 kr i kredittramme, og sørger derfor at du alltid har en ekstra reserve, hvis du skulle trenge penger. Det koster ingenting å eie kredittkortet, og det koster heller ingen ting å skaffe seg det. Det betyr at du kan få deg en gratis nødplan, som først koster deg noe, hvis du bruker den. Det er ingen gebyrer på varekjøp, og kun et lavt gebyr på kontantuttak, og du får en rentefri betalingsutsettelse på helt opp til 9 måneder. Det er en perfekt ”Plan B”, hvis budsjettet går i minus en måned.

Kredittkortet er et MasterCard, så det kan brukes i hele verden. Det gjør også at kortet kan brukes som ”backup” når du reiser, og ikke bare hjemme i Norge. Kredittkortet kommer selvfølgelig også med en gratis reise- og avbestillingsforsikring, men har ellers ikke noen store fordelsprogrammer. Mangelen på rabatter og fordeler veies opp av de fordelaktige vilkårene i forhold til betalingsutsettelse og gebyrer. Jeg anbefaler at du leser litt mer om deres gebyrer på Cresco.no.

For å få et Cresco Access kredittkort skal du være over 18 år og være fri for betalingsanmerkninger. Når du søker, så gjør du det med et BankID, så de kan sjekke din økonomiske status. Det betyr også at du skal ha et BankID før du kan søke.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (384 stemmer).

En tanke om “Cresco Access kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *