Cresco CarPremium kredittkort

Cresco CarPremium kredittkort 3.1 out of 5 based on 195 ratings.

Med Cresco CarPremium får du 3 % rabatt når du handler på bensinstasjoner. Det inkluderer fylling av bensin og diesel. Rabatten gjelder uansett hvilken bensinstasjon du bruker, så du ikke blir begrenset på hvor du kan fylle. I tillegg til rabatt på drivstoff får du også 1 % rabatt på alle varekjøp, uansett om det er i Norge eller utlandet. Du vil også få rabatt på EU-kontroll og spesialtilbud på bilrelaterte produkter. Du får for eksempel 20 % rabatt på dekkhotell. Du kan lese mer om rabattene på cresco.no.

Kredittkortet er gebyrfritt ved varekjøp i hele verden, og du slipper å betale årsavgifter og administrasjonsgebyrer. Alle disse fordelene samlet gjør at kortet er et glimrende alternativ som bensinkort. Det betyr at du bruker Cresco CarPremium til å kjøpe bensin, og hver måned får du en faktura på det du har brukt. Når du samler utgiftene på denne måten, får du en bedre oversikt over forbruket ditt. Du sparer samtidig penger med rabattene du får.

CarPremium har en kredittgrense på 75 000 kroner, og en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager. For å søke om et slikt kredittkort skal du være over 20 år gammel og ha en fast inntekt på 100 000 kr/år eller mer. Den effektive renten er i skrivende stund på ca 25 %, hvis du låner 50 000 kr i et år. Du skal selvfølgelig ikke betale renter, hvis du tilbakebetaler forbruker hver måned.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.1/5 (195 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *