Cresco Gold kredittkort

Cresco Gold kredittkort 3.0 out of 5 based on 522 ratings.

Cresco Gold kredittkort er et relativt simpelt kredittkort. Du får ikke spesielle rabatter eller fordeler som du skal ha en oversikt over for å få noe ut av kredittkortet ditt. På den andre siden, så kommer det med fordeler i form av lave eller ingen gebyrer. Hvis du velger eFaktura, slipper du årsavgifter og administrasjonsgebyrer. Kortet er også gratis å bruke til varekjøp både i Norge og i utlandet. Ulempen er at du får gebyrer ved kontantuttak, uansett hvor du befinner deg. Cresco Gold er et Visakort, og kan derfor brukes over hele verden. Kredittkortet kommer også med en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Du kan lese mer om forsikringsvilkårene på cresco.no.

Med Gold kredittkortet fra Cresco får du en kredittgrense på 100 000 kroner. Du får også rentefri betalingsutsettelse på 45 dager. Du kan selvfølgelig velge å utsette betalingen over de 45 dagene mot å betale renter, og da kan du selv administrere tilbakebetalingen. Det eneste kravet er at du som minimum skal tilbakebetale 3 % eller 250 kr av det du skylder, hver måned. I skrivende stund ligger den effektive renten på 26,74 %, hvis du låner 15 000 kr over 12 måneder. Det er en ganske høy rente, hvis man sammenligner med andre kredittkort.

For å få et Cresco Gold kredittkort skal du være over 20 år og ha en årsinntekt på minimum 100 000 kr. Du skal også ha vært fri for betalingsanmerkninger og inkassosaker de siste 3 årene.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (522 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *