Diners Club kredittkort

Diners Club kredittkort 2.9 out of 5 based on 152 ratings.

Diners Club Privat er et klassisk kredittkort. Ved bruk av kredittkortet blir ikke din bankkonto trukket der og da. Istedenfor vil man motta en spesifisert regning i begynnelsen av hver måned, hvor man kan se hva man har brukt pengene på. Det er også muligheter for å få et familiekort til din ektefelle, eller til dine barn, såfremt de har fylt 18 år.

Det er en rekke fordeler ved å anskaffe seg et Diners Club Kredittkort. Det er blant annet er kort uten kjøpsgrense, og det er også et gebyrfri kort. Hvis man betaler innenfor 45 dager, så betaler man også fullstendig rentefritt! I tillegg til dette kan det være godt å vite, at det følger med en fullgod reise-, ulykkes- og avbestillingsforsikring med ved å ha Diners Club kredittkort.

Følger det med noen faste priser?

Det følger ikke med noen faste priser for fakturagebyr per månedsfaktura, eller gebyr ved kjøp av varer og tjenester. Det følger dog med blant annet en ordinær årsavgift på kr. 695 og eventuelle påminnelsesgebyrer på kr. 59. Den effektive renten er på 21,70%. Om du vil ha en fullstendig liste over fordeler og priser, kan du besøke Diners Club på deres hjemmesider.

Dersom du vil søke om et Diners Club kredittkort, er du nødt til å ha fylt 18 år, og du skal ikke ha noen betalingsanmerkninger. Man kan søke om kredittkortet hjemme fra sin egen stue, via internett, ved å fylle ut noen enkelte opplysninger om seg selv, og lene seg tilbake og vente på svar.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 2.9/5 (152 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *