DNB MasterCard

DNB MasterCard 3.0 out of 5 based on 178 ratings.

DNB MasterCard utstedes av DNB, som er en av Norges største banker. De har også begynt å utvide internasjonalt, og har i den sammenhengen mange fordeler for eksempel for de som vil studere i Skandinavia eller Baltikum. Deres kredittkort kan man få enten som en del av en pakke, hvor man får konto, kort og mye mer, eller for seg selv. Forskjellen er at kredittkortet alene koster 250 kr, men er gratis, hvis man velger en pakke. Ikke alle vet at hvis man velger kredittkortet uten en pakke, så får man også flere fordeler i form av rabatter. Du får bl.a. 3 % rabatt på alt du kjøper på bensinstasjoner, både i Norge og i utlandet, men for opp til 25 000 kroner om året. Du får også rabatter hos Vianor, Rica Hotels og Auto Europe.

Sammen med kredittkortet får du også en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Det er standard med alle MasterCard, og krever at du betaler over 50 % av reisen med kortet. Det som gjør DNBs MasterCard litt mer spesielt er at de også gir deg en kjøpsforsikring på alt som er kjøpt med kortet. Forsikringen dekker varer på mellom 1000 og 25 000 kr, fra det er kjøpt til du har fått det hjem (max 45 dager).

MasterCard fra DNB gir deg en kredittgrense på 100 000 kroner, og den rentefrie perioden er på 45 dager. Du får mulighet for å få et nødkort/nødkontant uten at det koster deg noe ekstra. Du kan også ha med deg 2 kort, som er knyttet til samme faktura, når du reiser. Kortet er begrenset til de som er over 18 år og som ikke har registrerte betalingsanmerkninger. Det er også et generelt krav at man har kontroll på økonomien sin.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (178 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *