GE MasterCard Gold

GE MasterCard Gold 2.9 out of 5 based on 176 ratings.

GE MasterCard Gold er en oppgradering av GE Money Banks vanlige kredittkort. Det gir flere fordeler i form av Reiseforsikring, prisgaranti og rabatter, men samtidig får du også gebyrer ved uttak i minibank. Den store forskjellen mellom de to kortene er kredittgrensen og rentene. Kredittgrensen på et GE MasterCard Gold er 100 000 kroner, som er dobbelt så mye som de 50 000 kr kreditt du får med et vanlig GE MasterCard. Med Gold versjonen får du også en lavere effektiv rente, som er helt ned mot 15 %. Det normale GE MasterCard har en effektiv rente på ca 21 % i skrivende stund.

Betalingsutsettelsen med de to kortene er den samme, 45 rentefrie dager. Du kan selvfølgelig utsette betalingen enda lengre, men da begynner rentene å bygge på. Fordi kredittkortet er så mye bedre enn alternativene, er kravene også større. Du skal være over 20 år for å få et GE MasterCard Gold, og du skal ha en fast inntekt som er over 270 000 kr i året. Du skal også være bosatt i Norge, og være fri for betalingsanmerkninger og inkassosaker.

Det er viktig at man er oppmerksom på at GE MasterCard Gold ikke er helt gebyrfritt, men har gebyrer på kontantuttak og overtrekk. Du kan lese mer om gebyrene på gemoney.no, hvor du også kan sende en søknad om å få et GE MasterCard Gold.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 2.9/5 (176 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *