Kash Visa kredittkort

Kash Visa kredittkort 3.0 out of 5 based on 165 ratings.

Kash Visa er et kredittkort som tilbys av Ikano Bank, en av verdens største banker innenfor finansiering til privatpersoner. Kredittkortet utmerker seg ved å gi rabatter på forskjellige ting hver måned. Du vil alltid få 1 % rabatt på alt du kjøper på bensinstasjoner og i dagligvarebutikker, men hver måned utvelger de et område hvor du får mer rabatt. I januar 2012 fikk du for eksempel 5 % rabatt på alle elektriske artikler, og i mai 2012 fikk du 10 % rabatt på all optikk. Du skal bare vite at rabatten du kan få er begrenset til 2500 kr i året.

Kredittkortet har ingen årsavgifter, eller gebyrer ved varekjøp, men det kan fortsatt være lurt å lese avtalen nøye før du søker om et kort. Hvis du ikke vet hva du går inn til, kan du fort bli overrasket, for selv om det ikke er noen årsavgifter, så er det et månedlig fakturagebyr på 35 kr. Du vil også finne gebyrer på kontantuttak, purring og overtrekk. Det er alltid en god ide å sjekke alle aspektene, før man bestemmer seg for hvilket kredittkort man skal ha.

Kash Visa krever også litt mer av kundene sine, hvis man sammenligner med mange andre utbydere. Du skal for eksempel være over 23 år gammel og ha en fast inntekt. Aldersgrensen er lavere med mange andre kredittkort, og det er ikke alle som krever fast inntekt. Når det er sakt, så er det fortsatt en god rabattløsning du får med et Kash kredittkort.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (165 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *