LandKreditt Visa

LandKreditt Visa 3.1 out of 5 based on 339 ratings.

Landkreditt Visa er et kredittkort uten tilleggs rabatter og fordeler, men til gjengjeld så er det et kredittkort som er ekstremt billig i bruk. Kredittkortet er helt gebyrfritt å bruke både i innland og utland, og det inkluderer både varekjøp og kontantuttak. Det er heller ingen årspris på Landkreditt Visa, og du slipper gebyrer på faktura. Det betyr at kortet er gratis å eie og gratis å bruke, det betyr også at kredittkortet egner seg godt til å samle utgifter på. Det kan for eksempel brukes til mat, slik at alle utgiftene på matvarer blir samlet på en enkelt faktura hver måned.

Kredittkortet kommer også med relativt lav effektiv rente på 16,65 % i skrivende stund. De fleste andre kredittkort har en effektiv rente på mellom 20 og 30 prosent. Det gjør at Landkreditt Visa også er et glimrende alternativ, hvis du trenger et lite, men raskt lån. Du vil ikke ha noen utgifter med kredittkortet, og hvis du tilbakebetaler lånet innenfor 42 dager. Du skal bare være oppmerksom på at uttak i minibanker har renter fra første stund.

Landkreditt Visa har en kredittgrense på 50 000 kroner og en rentefri betalingsutsettelse på 6 uker. For å få kredittkortet skal du være over 22 år gammel og ha en fast årsinntekt på minimum 250 000 kr. Du skal selvfølgelig også være fri for betalingsanmerkninger. Et annet viktig krav er at du må være kunde hos Landkreditt Bank for å få et Landkreditt Visa, og at lønnen du får skal innbetales på en av kontoene du har hos dem.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.1/5 (339 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *