Liverpool FC MasterCard

Liverpool FC MasterCard 3.0 out of 5 based on 221 ratings.

Med et MasterCard fra Liverpool FC kan du betale overalt i verden, og også ta ut kontanter. Mulighetene er enorme med over 20 millioner butikker, hoteller, restauranter og andre steder som aksepterer betaling med MasterCard. Dette er fordelaktig, da man ikke behøver å ha med seg mange ulike kort til enhver tid.

Ved bruk av Liverpool FC MasterCard blir ikke din konto belastet direkte. Du får derimot en faktura som kan kontrolleres før man betaler. På den måten kan du alltids ta kontakt med banken eller forhandleren, dersom du skulle finne ut av at det er noe som ikke stemmer.

Det følger også med en spesiell type av forsikring med Liverpool FC MasterCard. En forsikring som nok gjør seg gjeldene for en del reiseglade mennesker, som muligens skal over til Liverpool en gang eller to i året, for å se sitt favorittlag spille fotball. Vi snakker her om reiseforsikring. Dersom man betaler mer enn halvdelen av kostnadene for transport med kortet, har man en forsikring når man er på Liverpool fotballreise.

Kredittrammen for kortet er opp til kroner 75.000.

Kostnader

Det medfølger en årsavgift , inklusive Liverpoolforsikringen på kr. 250, men ingen administrasjonsgebyrer. Det koster heller ingenting ved varekjøp i inn- og utland. Skulle man miste sitt kort, og må ha tilsendt et nytt, så medfølger det et gebyr på 100 kr. For en full oversikt over fordeler og priser ved Liverpool FC MasterCard, kan man besøke deres hjemmeside.

Søke om et Liverpool FC MasterCard kan gjøres online. Du ha midlertidig være fylt 20 år, og ha en minimumsinntekt på kr. 100.000.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (221 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *