LO Favør MasterCard

LO Favør MasterCard 3.0 out of 5 based on 378 ratings.

LO Favør MasterCard er et tilbud fra LO, så deres medlemmer har mulighet for å få et kredittkort gjennom dem. Kredittkortet i seg selv kommer uten noen spesielle fordeler, og er heller ikke spesielt billig. I skrivende stund virker kredittkortet ikke spesielt konkurransedyktig. Som med mange andre kredittkort har det en grense på 100 000 kroner, og en betalingsutsettelse på 45 dager.

Det gode er at kortet ikke har noen årsavgifter eller gebyrer på varekjøp. Ved uttak i minibank skal du betale 35 kr i gebyr i tillegg til 1 % av det du tar ut. Det betyr at et uttak på 500 kr kommer til å koste deg 40 kroner. Gebyr for uttak over skranke er 75 kr + 1 % av uttaket. LO Favør er et MasterCard og burde derfor kunne brukes i hele verden, men jeg kan i skrivende stund ikke finne noen priser for bruk av kortet utenfor Norge.

Når man ser på renter, så er kredittkortet heller ikke spesielt imponerende. Den effektive renten ligger i skrivende stund på 21,49 %, og er ganske normalt. De fleste kredittkortene har en effektiv rente på mellom 20 og 30 prosent, men det finnes kort som har en effektiv rente helt ned mot 15 %.

For å få et LO Favør kredittkort skal du selvfølgelig være medlem av LO og være over 18 år. Du skal også være fri for betalingsanmerkninger, men det stilles ellers ikke andre krav.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (378 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *