Nordea Privat kredittkort

Nordea Privat kredittkort 3.0 out of 5 based on 373 ratings.

Nordea Privat kredittkort, er et MasterCard, som gir sine kunder en økonomisk fleksibilitet. Kortet er særdeles utbredt, og kan benyttes til betaling rundt omkring i hele verden. Når man benytter kortet til betaling, og er rask med å betale tilbake, kan det hele foregå rentefritt. Nordea Privat Kredittkort tilbyr nemlig hele 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Kredittkortet fra Nordea, passer fint til den som er ute og reiser ofte. Dersom man betaler med kredittkortet, så får du nemlig med både reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet. Det kan fort lønne seg, dersom det er noe som fører til at du allikevel ikke kan ta på weekend-reisen som du har planlagt så lenge.

Kredittkortet lover en økonomisk fleksibilitet til sine kunder. Dette gjør seg gjeldende blant annet ved at man kan søke om utvidet kreditt når man trenger det. Dette kan gjøres både midlertidig og permanent. Ikke nok med dette. Men du kan også betale når det passer deg. Du vil motta en faktura på en månedlig basis, og veler selg om du skal betale hele regningen eller bruke av kreditten og heller betale litt og litt over flere måneder.

Det er også mulig, via nettbank, å se dine transaksjoner og din disponible kreditt.

Hva med prisen og tilgjengeligheten?

For å ha dette kredittkortet, så følger det meden årspris på 390 kroner. Det er ingen kostnader knyttet til betaling og varekjøp, og heller ikke ved erstatningskort, dersom man skulle miste det. Dersom man skulle motta purring, vil det bli lagt på et purregebyr på kr. 59. Den effektive renten er på 21,34%. For en full oversikt over fordeler og priser ved Nordea Privat Kredittkort, kan du lese mer om dette, via deres hjemmesider.

Du må ha fylt 18 år, og ha en inntekt på minimum 150.000 kr, for å kunne få dette kredittkortet.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (373 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *