OBOS MasterCard

OBOS MasterCard 3.1 out of 5 based on 237 ratings.

OBOS MasterCard – Fordeler

OBOS MasterCard kan være et godt alternativ til dem som liker ekstra goder ved handel, og også er interessert i interiør og ting til huset. Når du viser frem OBOS MasterCard når du handler, kan du få 4% bonus ved kjøp av varer innenfor bygg, interiør, hus og hjem. For å kunne opptjene bonus i nevnte utsalgssteder, er den eneste betingelsen at butikken aksepterer handel med MasterCard og at betalingsterminalen i kassen også er knyttet opp til den riktige bransjekoden.

Om du ikke står klar med pengene her og nå når du skal betale, behøver du heller ikke å fortvile når du har et OBOS MasterCard. Med kortet kan du vente hele 6 uker med å betale, og om du betaler innenfor denne tiden, så foregår det hele rentefritt.

Det medfølger ingen årsavgift eller administrasjonsgebyrer ved OBOS MasterCard, og videre er alle varekjøp gebyrfrie.
Kortet kan også friste de som er glade i å reise. Dersom du betaler mer enn 50% av reisens kostnader i transport med dette kortet, så får du med en reise- og avbestillingsforsikring som dekker deg om du for eksempel blir frastjålet verdisaker mens du er på ferie.

Og prisen?

Det medfølger ingen årsavgift eller gebyrer for varekjøp. Det er dog et gebyr på kr. 30,- + 1% ved minibank i inn- og utland. Tar man ut penger i skranke, så koster dette kr. 75,- + 1% av beløpet, og skulle man få et overtrekk, vil man få et gebyr på kr. 100 hver måned.

For å se en komplett liste over fordeler og priser ved OBOS MaserCard, kan du besøke deres hjemmeside.

For å kunne søke om et OBOS MasterCard er du nødt til å ha fylt 20 år, og du skal heller ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.1/5 (237 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *