Remember Card kredittkort

Remember Card kredittkort 4.4 out of 5 based on 131 ratings.

Remember kredittkort tilpasser seg kundene. Det kommer med en gratis reiseforsikring, og du har mulighet for å velge flere, men bare hvis du vil. Reiseforsikringen gjelder bare hvis du bruker kortet til å betale halvparten (eller mer) av reisen. Det et kredittkort som er gratis å eie, og det koster ikke noe å skaffe seg. Du kan også velge om du vil ha det som et MasterCard eller et Visa. Med et Remember kredittkort får du en øvre kredittgrense på 150 000 kroner, og du har 52 rentefrie dager til å tilbakebetale det du bruker. Du kan også velge om du vil ha kortet i en sort utgave eller i gull. Som kunde har du så mye kontroll at du selv kan bestemme pin-koden!

Som eier av et Remember kredittkort vil du også ha en del fordeler. Du vil for eksempel få opptil 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker. Du vil også få 10 % rabatt når du spiser på utvalgte restauranter, og 4 % rabatt på ”Groupon” kuponger. Det beste av alt er at det skjer automatisk. Rabatten blir trukket fra på fakturaen du får tilsendt, så alt du trenger å gjøre er å bruke kortet.

Kredittkortet kommer nesten uten gebyrer. Det koster ikke noe å eie kortet, eller å skaffe seg det. Det koster heller ikke noe å bruke kortet til varekjøp, og du slipper for fakturagebyrer, hvis du velger eFaktura. De eneste gebyrene du vil møte er ved uttak av kontanter.

For å få et Remember Card kredittkort skal du være over 18 år gammel og ha en fast inntekt på 150 000 kroner. Det kreves også at du har vært fri for inkassosaker og betalingsanmerkninger de siste 3 årene.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 4.4/5 (131 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *