Røde Kors MasterCard

Røde Kors MasterCard 3.1 out of 5 based on 254 ratings.

Røde Korts MasterCard er et kredittkort for de som ønsker å gi penger til Røde Kors, men ikke kan overskue det. Det gode med dette kredittkortet er at hver gang du bruker det, så får Røde Kors 1 % av beløpet fra DNB. Det betyr at du støtter Røde Kors bare ved å bruke kredittkortet. Røde Kors MasterCard kommer med en gratis reise- og avbestillingsforsikring, og gir deg også 32 øre/l rabatt på alle Statoil stasjoner, men utenom det får du ikke mange fordeler. Kortet er gebyrfritt ved varekjøp og du slipper årsavgift, men ellers er det mange forskjellige gebyrer du skal ta høyde for. Derfor kan det være lurt å lese mer om kortet på rodekorsmastercard.no.

Selv om kortet ikke har mange fordeler, og kanskje ikke er det billigste i bruk, så skal du tenke på det som en veldedighet. Det at du bruker kortet gjør at Røde Kors får flere penger til å hjelpe andre. I 2012 fikk de samlet sammen neste 740 000 kr bare på pengene fra MasterCardet. Så hvis du allikevel skal ha et kredittkort, så kan du skaffe deg et MasterCard fra Røde Kors og samtidig være med på å hjelpe resten av verden.

Kredittkortet kommer med en grense på 75 000 kroner og en rentefri betalingsutsettelse på 6 uker. Reiseforsikringen dekker deg og 3 andre, men krever at du har brukt kortet til å betale for minimum 50 % av reisen. For å få kortet skal du være 20 år gammel, men ellers er det ingen krav.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.1/5 (254 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *