Santander Flexi Visa

Santander Flexi Visa 4.3 out of 5 based on 103 ratings.

Santander Flexi Visa gir deg 100 000 kr i kredittgrense og 50 rentefrie dager. Det betyr at du kan låne opp mot 100 000 kr i 50 dager, uten å skulle betale renter. Det er en god løsning for deg som leter etter et lite og raskt lån. Flexi Visa er også et kort som er gratis å få tak i, og det koster ikke noe å eie det. Derfor er det perfekt å ha liggende, i tilfellet man trenger penger i en nødssituasjon. Det koster heller ikke noe å bruke det til varekjøp, så det kan være en god måte å samle utgifter på. Det kan for eksempel brukes som bensinkort, så du får en oversikt over hvor mye du bruker på bensin hver måned.

Kredittkortet har en rekke fordeler. Du får bl.a. 4 % bonus når du bruker kortet innenfor en valgt kategori. Du kan for eksempel velge bensin, eller flyreiser, som kategori og få 4 % bonus når du bruker kortet til å fylle med. Bonuspoengene fungerer på samme måte som Cashback, og du får dem tilbakebetalt på kontoen hver måned, helt automatisk. Du kan som maksimum få utbetalt 200 kr/mnd eller 2000 kr/år som bonus.

For å få et Santander Flexi Visa skal du være over 20 år når du søker. Det er ellers ingen krav om fast inntekt, men du skal være fri for betalingsanmerkninger. Den effektive renten på kortet er 23,70 %, men den begynner først å telle når 50 dager har gått. Det kan være lurt å lese litt ekstra om gebyrer, da det for eksempel kommer 149 kr i gebyr hvis kortet ikke blir brukt på 12 mnd, og 125 kr hvis du trekker over.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 4.3/5 (103 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *