Santander Gebyrfri Visa kredittkort

Santander Gebyrfri Visa kredittkort 4.4 out of 5 based on 319 ratings.

Med Gebyrfri Visa fra Santander slipper du for gebyrer, 100 %. Det er uansett hvor du bruker kortet, om det er i Norge eller utlandet. Det koster ikke noe å ta ut kontanter, og du slipper gebyrer på faktura, administrering og årlige avgifter. Kortet er derfor helt gratis å eie, å bruke, og å skaffe seg. Det gjør det til et kredittkort som er enkelt å bruke og ikke minst overskuelig. I en verden av gebyrer og avgifter er det godt å vite at man slipper å tenke på det, i hvert fall med et Gebyrfri Visa.

I tillegg til å være 100 % gebyrfritt, så kommer kortet også med en gratis reiseforsikring. Forsikringen dekker bl.a. bagasje og avbestilling. For å lese mer om reiseforsikringen kan du gå inn på deres hjemmesider: Gebyrfir.no. Reiseforsikringen gjelder bare hvis du har brukt kortet til å betale for 50 % av reisen, eller mer.

Kredittkortet gir deg 100 000 kr i kredittgrense, og det burde være nok til å dekke det meste av utgifter og innkjøp. Du får også 50 rentefrie dager, som gjør at du kan låne de 100 000 kronene i 50 dager, uten å betale renter. Hvis du velger å utsette betalingen, vil du få 23,41 % i rente etter de første 50 dagene. Det er en relativt høy rente, så vi anbefaler at du betaler det du skylder innenfor den rentefrie perioden. For å få et Gebyrfri Visa fra Santander skal du være 20 år og fri for betalingsanmerkninger, men ellers er det ingen krav.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 4.4/5 (319 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *