Santander Red Visa

Santander Red Visa 4.3 out of 5 based on 249 ratings.

Red Visa fra Santander har, som de fleste andre, 100 000 kroner som øvre kredittgrense. Kreditten har du 50 dager til å betale tilbake før rentene begynner å telle. Det som skiller kredittkortet ut fra de andre er at det kan brukes til å betale regninger. På nettet vil du få tilgang til regningsbetaling, saldo og 24/7 sperring, hvis det skulle bli nødvendig. Saldo og sperring vil du også få gjennom mobilbank og telefon. Santander er også gode til å gi deg en fleksibel tilbakebetalingsplan, hvis du ikke klarer å overholde den rentefrie perioden. Hvis du skal betale renter, så er det også en fordel med dette kortet. Med Red Visa får du bare 15,94 % renter etter de første 50 dagene; en relativt lav sats hvis man sammenligner med andre kredittkort, som ofte har en rente på helt opp mot 30 %.

Kredittkortet gir deg ingen rabatter på varekjøp, men den lave renten, den fleksible tilbakebetalingen og muligheten for å betale regninger gjør det til et kort som er godt å ha. Det kan komme godt med, hvis du har problemer med å betale alle regningene på slutten av måneden. Da kan du utsette betalingen ved å bruke et Santander Red. Hvis du blir nødt til å utsette det mer enn en måned, så er rentene fortsatt lave.

For å få et Santander Red Visa skal du være 20 år, men det kreves ikke at du har en fast inntekt. Som alle andre kredittkort og forbrukslån kreves det også at du er fri for betalingsanmerkninger.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 4.3/5 (249 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *