Shell MasterCard

Shell MasterCard 4.2 out of 5 based on 267 ratings.

Shell MasterCard kommer med mange fordeler. Du får blant annet 1 % Trumf bonus på absolutt alle varekjøp. Bonusen kan du bruke på Trumfs nettbutikker, hvor du også kan delta i konkurranser. I konkurransene kan du vinne alt fra nytt kjøkkenutstyr til reiser. I skrivende stund kan du for eksempel vinne en reise til London for to. Shells kredittkort lar deg også spare 30 øre/l på drivstoff, hvis du fyller hos Shell. Det gjør kortet godt egnet som bensinkort, hvor du kan samle alle utgiftene du har på drivstoff og samtidig spare på det.

Kredittkortet kommer også uten årsavgifter eller etableringsgebyr, og det koster ikke noe å bruke kortet. Du har med andre ord muligheten for å skaffe deg et bensinkort med rabatter, uten at det koster deg noe ekstra. Kortet har en kredittramme på 50 000 kroner, som burde kunne dekke de månedlige utgiftene på drivstoff. Shell MasterCard har også 50 dagers rentefri kreditt, så det koster ikke noe å låne penger så lenge du tilbakebetaler innenfor 50 dager.

For å søke om et Shell MasterCard skal du være 18 år gammel og ha en fast inntekt på 150 000 kr i året. Den faste inntekten sikrer at du som kunde har mulighet for å tilbakebetale kreditten du bruker. Du skal også være fri for betalingsanmerkninger, og du kan ikke ha inkassosaker som konkurrerer om pengene dine. Kravene til et Shell MasterCard er normale innenfor kredittkortverdenen, og det er krav som de fleste kan leve opp til.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 4.2/5 (267 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *