Skandiabanken kredittkort

Skandiabanken kredittkort 3.0 out of 5 based on 256 ratings.

Kredittkortet fra Skandiabanken har blitt kåret som best i test av VG, Din Side, ABC nyheter og na24.no. De mener alle at kortet er det billigste alternativet på tilgjengelig, og man skjønner hvorfor. Kredittkortet er gebyrfritt å bruke både i Norge og utlandet, og det har en effektiv rente helt ned på 14,66 % i skrivende stund. Så ikke bare er det gebyrfritt å bruke, men hvis du overskriver den rentefrie perioden, får du en ekstremt lav rente. Den rentefrie betalingsutsettelsen er på 50 dager. Du vil også spare penger på en hel del restauranter, hoteller og mer. Det fungerer ved at du får penger tilbake når du bruker kortet. For å få en liste over steder du kan få rabatt, kan du lese på skandiabanken.no.

Med kredittkortet får du en kredittgrense på 100 000 kroner. I praksis kan du derfor bruke kortet til å låne opp mot 100 000 kroner over 50 dager, uten å skulle betale renter. Det er en god løsning, hvis du er blakk sist på måneden. Det er også en billigere løsning enn forbrukslån, hvis du bare skal låne penger en måned. Du skal bare være oppmerksom på at kortet har et årsgebyr på 50 kroner.

For å få et kredittkort fra Skandiabanken skal du være kunde og over 18 år. Det betyr at stort sett alle kan få et slikt kredittkort, bare de blir kunde i Skandiabanken.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (256 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *