Smart Club Mastercard

Smart Club Mastercard 3.0 out of 5 based on 247 ratings.

Ved å være medlem i Smart Club får du 1% på alt du handler i Smart Club butikker over hele landet. Å få prosent på det man handler inn av mat, kan fort gi en pen gevinst, når matprisene er såpass høye som de er her til lands. I tillegg til dette, så får du ytterligere 1.5% dersom du betaler med Smart Club Mastercard, ved alle kjøp hos Smart Club.

Det følger en rekke andre fordeler med, ved bruk av Smart Club kredittkort. Reiseforsikring, spesialtilbud og gebyrfrie varekjøp, bare for å nevne noen.

Hva koster dette meg?

Det er ingen årsgebyrer eller etableringsgebyrer knyttet til det å anskaffe seg et Smart Club Mastercard. Det følger dog med blant annet et purregebyr på kr. 60, dersom det skulle gå så langt at man får purring, og også et gebyr på eventuelle overtrekk på kr. 95. Om du vil ha en liste over alle prisene ved kortet, kan du besøke Smart Club sine hjemmesider, og også her lese mer om fordeler ved kortet.

Kan jeg søke om kortet?

Det er ikke mange kriterier som må være oppfylt før du kan søke om et Smart Club Mastercard. Du må ha fylt 18 år, være medlem av Smart Club og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Du får svar innenfor få dager, dersom du søker gjennom nettet, og svar umiddelbart dersom du kontakter personalet i et av deres varehus.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (247 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *