Sparebank 1 Gold MasterCard

Sparebank 1 Gold MasterCard 2.9 out of 5 based on 268 ratings.

Kredittkort fra Sparebank 1 tilbys både som Visa og eller MasterCard, med like betingelser. Ved et kredittkort fra Sparebank 1 er det slutt på å ikke ha en ekstra pengereserve når man trenger det som mest. Når man har et Sparebank 1 Gold Mastercard, så følger det ikke med verken en årspris, eller gebyr for kjøp av varer.

Når man handler med kortet, kan man velge å utsette betalingen. Dette kan være fordelaktig når man finner sin drømme TV, som tilfeldigvis er på salg i en uke, men man ikke har penger til rådighet her og nå. Da kan det være kjekt at Sparebank 1 Gold MasterCard tilbyr sine kunder inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse på alle varekjøp.

Det tilbys stor fleksibilitet ved bruk av dette kortet. Hva gjelder nedbetalingen kan du selv velge om du vil betale hele beløpet med det samme, eller om du ikke heller ønsker å fordele beløpet over flere måneder.

I og med at det er et MasterCard kan du også benytte deg av kortet i utlandet. Kortet kan faktisk brukes på over 23 millioner steder fordelt over hele 220 land.

Kredittgrensen for kortet er på kr. 100.000.

Det medfølger reiseforsikring med kortet. Betingelsene er dog at halve reisen skal være betalt med kortet.

Hvis du vil vite mer om Sparebank 1 Gold MasterCard, så kan du ta kontakt med din nærmeste Sparebank 1 bank. Her vil du også kunne få vite alt om fordelene og prisene ved kortet.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 2.9/5 (268 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *