Statoil MasterCard

Statoil MasterCard 2.9 out of 5 based on 156 ratings.

Statoil MasterCard har hverken fakturagebyrer eller årsgebyrer, så det koster deg ikke noe å ha kortet. Samtidig slipper du også gebyrer på varekjøp, så det koster deg ikke noe å bruke det med mindre du bruker kortet i en minibank, for da får du et gebyr på 4 % eller 40 kr. Kredittkortet har ikke mange fordeler, men det egner seg godt som et bensinkort for det gir gode rabatter hos Statoil. Rabattene kan du lese mer om på statoil.no. Fordi det er et MasterCard kan det brukes over hele verden, og har i alt 23 millioner brukssteder i skrivende stund.

Kredittkortet kommer med en grense på 100 000 kr som så mange andre kredittkort, og i likhet med mange andre, så har du en betalingsutsettelse på 45 dager. Forskjellen er at med et Statoil MasterCard kan du få en fleksibel nedbetalingsavtale, som i teorien skulle gjøre det billigere for deg, hvis du går over den rentefrie tidsgrensen. Hvis du bruker over 20 000 kr innenfor 12 måneder, så har du mulighet for å oppgradere til en guld versjon av kredittkortet, som gir deg flere fordeler.

For å søke om et Statoil MasterCard skal du være over 18 år gammel og ha en fast inntekt. Søkeprosessen foregår på nettet og krever at du har et BankID.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 2.9/5 (156 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *