Swedbank MasterCard

Swedbank MasterCard 3.0 out of 5 based on 305 ratings.

Swedbank MasterCard er resultatet av samarbeidet mellom Swedbank og EnterCard. EnterCard er et av Norges største kredittkortselskaper, og er også utbyderen av Re:member kredittkort. Med MasterCard fra Swedbank slipper du årsgebyrer, administrasjonsgebyrer og gebyrer ved varekjøp. Gebyrfritt varekjøp gjelder også ved netthandel. Du vil fortsatt få gebyrer ved varekjøp, som med så mange andre kredittkort. Swedbank MasterCard kommer med en gratis reise- og avbestillingsforsikring, men er ellers uten noen fordeler i form av rabatter eller bonuser.

Med Swedbanks kredittkort får du en kredittgrense på 100 000 kroner. Du kan utsette betalingen 45 dager uten å skulle betale renter. Hvis du vil utsette betalingen lengre, vil rentene først begynne å telle etter de 45 første dagene, og du har full selvbestemmelse når det kommer til betalingsordning. Du kan betale alt på en gang, eller litt hver måned. Den effektive renten for dette kortet er ca 25 % i skrivende stund.

Kredittkortet fra Swedbank er ment som en mulighet for kundene deres, og krever derfor at du er kunde i Swedbank. Det forklarer også hvorfor det ikke gir rabatter på forskjellige ting. For å få kredittkortet skal du også være over 20 år og ha en årlig inntekt på 200 000 kr eller over. Det kreves også at du har et norsk personnummer, kontroll på økonomien din, og er fri for betalingsanmerkninger.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (305 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *