Terra Gold kredittkort

Terra Gold kredittkort 3.0 out of 5 based on 298 ratings.

Terra Gold er et kredittkort med mange fordeler, men som er reservert til Terra kunder. Det betyr at banken du bruker skal være en del av Terra Gruppen. Du kan lese mer om kredittkortet, og hvilke banken du kan få det gjennom, på Terra.no.

En av fordelene med et Gold kredittkort fra Terra er at du sparer 4 % bonuspoeng når du handler Bensin, flyreiser, sportsutstyr, dagligvarer, klær eller sko. Bonuspoengene er i praksis det samme som kroner, som du kan velge å bruke på varer eller bare få utbetalt til kredittkortet ditt. Du kan også spare bonuspoeng når du bruker Terra Gold hos virksomheter som samarbeider med Terra, og du kan finne en full liste på deres nettsider. Med kredittkortet får du også en gratis reise- og avbestillingsforsikring, og du er også forsikret mot identitetstyveri. For at reiseforsikringen skal være gjeldene, må du ha betalt minst 50 % av reise med Terra Gold.

Kredittkortet fra Terra kommer med en kredittgrense på 100 000 kroner, og en du får 45 rentefrie dager til å betale det du skylder. Etter de 45 første dagene begynner rentene å telle, men du kan velge å utsette betalingen enda lengre. For å få kredittkortet skal du som sakt være kunde i en bank som er medlem av Terra Gruppen. Det betyr også at du kan søke om kredittkortet på nettbanken din, eller på Terras hjemmesider. Du skal være over 18 for å få et Terra Gold, og før du får tilsendt kredittkortet blir økonomien din vurdert for å se om du egner deg til kredittkortet.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (298 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *