WWF Mastercard

WWF Mastercard 2.9 out of 5 based on 200 ratings.

Ved bruk av WWF Mastercard har du muligheten til å støtte WWF sitt arbeide om internasjonal natur- og miljøvernorganisasjon. World Wide Fund for Nature, ofte forkortet WWF har nettverk i mer enn 100 land, og regnes i dag for å være verdens største og mest innflytelsesrike naturvernorganisasjon.
Når du bruker kredittkortet fra WWF, går det automatisk 0,7% av alt du betaler til WWF sitt naturvernarbeid, uten at dette koster deg noe ekstra.

Fordeler ved kredittkortet

Det følger med en rekke fordeler utover det å støtte WWF, ved bruk av WWF Mastercard. Det er ingen årsavgift, fakturaavgift eller etableringsgebyr, og det er også gebyrfrie varekjøp. Om du betaler innenfor 55 dager, foregår det hele rentefritt. Det følger også med gode fordeler for den reiselystne. Når 50% av en reise betales med kortet, så følger det med gratis reiseforsikring. Man får i tillegg til dette rabatt på hotell, leiebil rabatt på flere nasjonale og internasjonale aktører.

Hva med prisen?

Det koster ingenting ved varekjøp. Behandlingsgebyr og gebyr for overtrekk er hver på kr. 95. Et eventuelt purregebyr er på kr. 60. For en komplett oversikt over fordeler og priser ved WWF Mastercard, kan du besøke deres hjemmeside.

For å søke om kredittkortet må du være fylt 20 år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Dersom du vil søke om et WWF Mastercard, behøver du ikke gå til spesielle banker eller selskaper. Alt kan gjøres via deres nettsider, via internett. Alt kan gjøres mens du koser deg med kaffen og sitter i din egen sofa.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 2.9/5 (200 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *