yA kredittkort

yA kredittkort 3.0 out of 5 based on 312 ratings.

Kredittkortet fra yA Bank er relativt nytt, men det er også fordi yA Bank er en ny aktør innenfor det norske markedet. Selv om banken er ny, har den fortsatt et stort potensial. De har allerede utmerket seg med en rekke bankpriser, og de vinner en stadig større markedsandel. Kortet skal være et av de mest fordelaktige i Norge, med et ganske så stort fordelsprogram. Jeg vil anbefale deg å lese litt om fordelene på deres hjemmeside: yA.no. Du kan få rabatter på alt fra spa og netthandel til reiser og hotellopphold.

yA kredittkort har også mange fordeler i forhold til renter og gebyrer. Det er for eksempel gratis å bruke kortet både til kontantuttak og varekjøp, både i innland og utland. De reklamerer selv med å ha et kredittkort som er 100 % gebyrfritt. Hvis man sammenligner med andre kredittkort, så er det noe som gjør kortet unikt. Den effektive renten er også helt nede på 20-23%, som er lavt sammenlignet med andre kredittkort som kommer opp mot 30 %. Kortet kommer med en gratis reise- og avbestillingsforsikring, og det i seg selv er ikke så nytt. yAs kredittkort utmerker seg med at det også gir deg en gratis gjeldsulykkeforsikring. For 175 kroner kan du gjøre kortet mer unikt ved å lage ditt eget design.

Med et kredittkort fra yA Bank får du en kredittgrense på 100 000 kroner, og en betalingsutsettelse på 50 dager. Kortet benytter seg av Visa og Bankaxept, og kan derfor brukes i hele verden. Personlig synes jeg også at dette er et av de beste kredittkortene på markedet, og det er også med til å øke kravene. Du skal være over 23 år gammel, og være fri for betalingsanmerkninger.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (312 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *