YX Visa kredittkort

YX Visa kredittkort 3.0 out of 5 based on 470 ratings.

YX Visa kommer med en fordel som heter Cashback. Det er en form for rabatt hvor du får rabatten tilbakebetalt på slutten av måneden. I dette tilfellet er det snakk om hele 10 % CashBack, som er ganske mye, hvis man sammenligner med andre kredittkort. En annen fordel er at det ikke er noen beløpsgrense på rabatten. Med mange kredittkort kan du bare spare opp til f.eks. 2000 kr om måneden, men med YX Visa finner du ingen begrensning. Rabatten du får med YX Visa gjelder på forskjellige restauranter, hoteller og bilutleie.

Kredittkortet fra UnoX kommer også med andre fordeler, hvor du kan spare penger på alt fra drivstoff og Falck hjelp, til billigere strøm og parkering. Hvis du vil lese mer om fordelene, anbefaler vi deg å gå inn på unox.no. Der vil du også kunne lese litt om YX Visa MOT, som gir støtte til mot.no, hver gang du bruker kortet. MOT er en organisasjon som jobber for å bevisstgjøre ungdommen til å ta egne valg og vise mot.

YX Visa kredittkort kommer med en grense på 100 000 kroner og en rentefri betalingsutsettelse på 50 dager. Det er normale grenser for de fleste kredittkortene, men YX Visa skiller seg ut ved å ha svært få gebyrer. Du slipper å betale gebyr for varekjøp og kontantuttak, både i Norge og i utlandet. Du slipper også gebyrer for administrasjon, eFaktura eller for å bruke nettbanken. Kortet kommer også uten årsavgifter.

Hvor mange stjerner gir du dette kredittkortet?
Bedømmelse: 3.0/5 (470 stemmer).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *